به مناسبت دهه سرآمدی نشست کارشناسان و مدیران تحصیلات تکمیلی برگزارشد

به مناسبت دهه سرآمدی نشست کارشناسان و مدیران  تحصیلات تکمیلی برگزارشد

نشست کارشناسان و مدیران گروههای آموزشی « ویژه دهه سرآمدی»  در روز چهارشنبه ،چهارم اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، به مناسبت فرارسیدن دهۀ سرآمدی آموزش و بزرگداشت مقام معلم و در ادامۀ اجرای برنامه های ویژۀ این دهه که از سوی حوزۀ معاونت  آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارائه گردیده است، روز چهارشنبه، چهارم اردیبهشت ماه یک کارگاه آموزشی توسط دکتر شهرکی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار گردید.

در این کارگاه که مدیران آموزش دانشکده ها و کارشناسان آموزشی گروههای مختلف آموزشی  شرکت داشتند، آیین نامه های آموزشی مربوط به مقاطع تحصیلات تکمیلی مورد بررسی و تبیین قرار گرفت.

گفتنی است در ادامه کارشناسان این حوزه، بعضی از موارد آموزشی را مطرح و در پایان به سؤالات حاضران پاسخ داده شد.