« ایده شو» با محور سلامت ،جهت شناسایی و حمایت از ایده های بومی برگزارشد

از سوی مجتمع نوآوری و فن آوری دانشگاه  ایده شو با محور سلامت در روز چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، به نقل از مجتمع فن آوری و نو آوری دانشگاه هدف از برگزاری رویداد ایده شو، شناسایی و حمایت از ایده های بومی به منظور آشنایی و مشاوره در رویداد « ماراتن برنامه نویسی سلامت» مى باشد که قرار است در کیش برگزارشود.

در بخش اصلی این رویداد مهندس امیرحسین ثقه الاسلامی از حجم بازار اپلیکیشن های سلامت و شرایط کلی حاکم بر اپلیکیشن های سلامت مطالبی را مطرح نمود.

در ادامه ایده پردازان ایده‌های خود را با موضوعیت « چالش های حوزه سلامت مبتنی بر اپلیکیشن های موبایلی » ارائه نمودند که ایده های ساخت اپلیکیشن دارو یاب ،  ساخت اپلیکیشن نی نی هلپ و ساخت اپلیکیشن خدمات سلامت  از سوی هیئت داوران به ترتیب به عنوان ایده های اول تا سوم معرفی شدند.

گفتنی است هکا هلث (Hacka Health) دومین رویداد بین المللی برنامه نویسی سلامت ایران است  که در اردیبهشت ۱۳۹۸ در جزیره کیش برگزار می شود.