نشست مدیر دفتر نظارت، ارزیابی دانشگاه با دانشجویان روابـط بین الملل ( ویژه دهه سرآمدی آموزش ) برگزار شد

نشست مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه با دانشجویان روابـط بین الملل ( ویژه دهه سرآمدی آموزش ) روز دوشنبه در سالن سمعی و بصری دانشکده علوم پایه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، با آغاز دهه سرآمدی آموزش که با نظارت حوزه معاونت آموزشی دانشگاه برگزار می‌گردد، نشست های مختلفی با کارشناسان و دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی انجام می شود که در طی برگزاری آن، نکات آموزشی جدید، آئین‌نامه‌های دانشجویی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

به همین منظور از سوی دفتر نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه  جلسه ی  با تنی چند از دانشجویان روابط بین الملل شاغل به تحصیل در دانشگاه برگزار شد که در آن دانشجویان،  نقطه نظرات  و دیدگاههای خود را با  مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه مطرح نمودند.

در پایان ضمن جمع بندی مطالب ارائه شده از طرف دانشجویان، دکتر احمدی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه به سؤالات مطروحه پاسخ دادند.

گفتنی است دهه سرآمدی آموزش از سوم تا دوازدهم اردیبهشت‌ماه، بطور همزمان در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.