ساخت باتری های لیتیمی یونی برای اولین بار در دانشگاه سیستان و بلوچستان

آقای نوید زمانی دانشجوی دکتری شیمی کاربردی از گروه تحقیقاتی دکتر علیرضا مدرسی عالم و دکتر میثم نوروزی فر برای اولین بار موفق به ساخت نانو کامپوزیت هیبریدی جدید فسفر قرمز/اکسید کبالت-اکسید مس به عنوان آند در باتری های لیتیم یونی شده است. گفتنی است که این گروه تحقیقاتی برای اولین بار در دانشگاه سیستان و بلوچستان موفق به ساخت باتری های لیتیم یونی شده اند. با توجه به سنتز ساده و عملکرد بهبود یافته اعتقاد بر این است که این تحقیق نقطه امید بخش در زمینه ساخت انواع باتری ها از جمله باتری های لیتیوم یونی و حتی ابرخازنها می باشد.

نتایج این کار تحقیقاتی تحت عنوان Synthesis and Application of Phosphorus/Co3O4-Cu O Hybrid as High-performance Anode Materials for Lithium-Ion Batteries در انتشارات ACS در سال 2018 به چاپ رسیده است.