ستاد بحران دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد

طی مراسمی با حضور دکتر رضائی و جمعی از مدیران هلال احمر استان پیش از ظهر امروز ( یکشنبه ) ستاد بحران دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، به منظور پیشگیری و مدیریت اولیه بحران « پایگاه های امداد و نجات برای ادارات استان » و افزایش توانمندی ادارات برای انجام اقدامات اولیه و پیشگیرانه، فاز نخست ستاد بحران دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح گردید.

دکتر قادری مسئول مرکز مشاوره و درمان دانشگاه در مورد دلایل انجام این طرح که با هماهنگی استانداری استان انجام می گردد بیان داشت: یکی از موارد اجرای این طرح این است تا درصورت وقوع هر گونه حادثه غیر مترقبه ای مدیریت اولیه بحران، تا رسیدن نیروهای امداد و نجات توسط همین ستاد بحران مستقر دانشگاه برنامه ریزی شود.

وی افزود: در بسیاری از ادارات  و مراکز دولتی طرح عملیاتی  برای پاسخگویی وجود ندارد، لذا با ایجاد ستاد بحران در صورت وقوع هرگونه حادثه  براساس طرح عملیاتی نوشته شده، در مورد نحوه پیشگیری از بحران تصمیم گیری های لازم اتخاذ، و بحران مدیریت می گردد.

گفتنی است قرار است تا در آینده، بحث نرم افزاری و سایر مراحل تکمیلی ستاد بحران انجام گیرد.