بیست و چهارمین دوره المپیاد علمی دانشجویان (غیر متمرکز) برگزار شد

بیست و چهارمین دوره المپیاد علمی دانشجویی (غیر متمرکز) با حضور داوطلبانی از دانشگاه های استان در دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، به نقل از دفتر استعدادهای درخشان، مرحله غیرمتمرکز بیست و چهارمین دوره المپیاد علمی دانشجویی با حضوردکتر فرهاد شهرکی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سیستان و بلوچستان و نماینده دانشگاه شهید باهنر کرمان طی روز های پنجشنبه و جمعه (دوازدهم و سیزدهم) اردیبهشت ماه سال جاری با حضور 68 نفر شرکت کننده از دانشگاه های سراسر استان در 17 رشته امتحانی در محل سالن امتحانات دبیرستان پسرانه دانشگاه برگزار شد.

در این دوره از برگزاری آزمون 53 نفر از دانشگاه سیستان و بلوچستان، 7 نفر از دانشگاه علوم دریانوردی چابهار، 4 نفر از دانشگاه ولایت ایرانشهر و 4 نفر از دانشگاه پیام نور استان شرکت داشتند.