اولین رویداد تخصصی « اینترنت اشیاء » برگزار گردید.

اولین رویداد شتاب تخصصی اینترنت اشیاء استان  با همکاری پارک علم و فناوری و شتاب دهنده کسب و کار کاتالیزور در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، به نقل از مجتمع فن آوری و نوآوری، اولین رویداد شتاب تخصصی اینترنت اشیاء با هدف آشنایی شرکت کنندگان با اینترنت اشیاء و بررسی پتانسیل بازار کار به منظور جذب کسب و کارهای حوزه اینترنت اشیاء و توسعه تیم های این حوزه  برگزارشد.

در این رویداد سه روزه  80 نفر از علاقمندان و صاحبان ایده های نوین در حوزه اینترنت اشیاء شرکت داشتند که 39 ایده توسط شرکت کنندگان ارائه ، و در نهایت 10 ایده منتخب اقدام به تشکیل تیم نمودند.

در پایان از بین 10 تیم شرکت کننده، 5 صاحب ایده و تیم آن ها پیشنهاد حمایت سرمایه گذاری و اجرایی نمودن ایده دریافت نمودند .

گفتنی است اینترنت اشیاء شما را قادر می سازد تا اشیا مورد استفاده خود را از راه دور و به کمک زیرساخت های اینترنتی مدیریت و کنترل کنید.