مراسم گرامیداشت روز معلم و تکریم از مقام معلمان « مجتمع آموزشی دانشگاه » برگزارشد

مراسم گرامیداشت روز معلم و تکریم از مقام معلمان « مجتمع آموزشی دانشگاه »  برگزارشد

مراسم گرامیداشت روز معلم و تکریم از مقام معلمان مجتمع آموزشی دانشگاه شامگاه روز شنبه در استادسرای دانشکده مهندسی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، در این مراسم که به مناسبت گرامیداشت شهادت معلم شهید مرتضی مطهری برگزار گردید، دکتر رضائی رئیس دانشگاه طی سخنانی در بیان مقام و منزلت شغل معلمی گفت: در تمام کشورهای دنیا یک روز و یا یک هفته را برای گرامیداشت و تکریم از مقام معلم اختصاص می دهند که پیام مشترک همه آنها « قدردانی و تجلیل از مقام معلم » است.

ایشان با اشاره به این مطلب که در کشور ما دانش آموزان  همیشه پس از فراغت از تحصیل قدردان معلمان خود هستند افزود: رفتار معلم بر روی دانش آموز و شکل گیری شخصیت اجتماعی آنان نقش به سزائی داشته، و در واقع در کشور ما رابطه بین معلم و دانش آموز یک رابطه مراد و مریدی است .

دکتر رضائی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جایگاه بلند و بسیار والای معلمی، از لحظات تدریس به عنوان بهترین لحظه های زندگی  خود یاد کرد.

گفتنی است در پایان این مراسم از مقام معلمان با اهداء لوح سپاس تشکر و قدردانی گردید.