اطلاعیه مصاحبه دوره دکتری سال تحصیلی 98 دانشگاه سیستان و بلوچستان

داوطلبان محترم

دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان در رده یکی از برترین دانشگاه های جامع کشور است. این دانشگاه با دارابودن امکانات مطلوب آموزشی-پژوهشی  و با بهره مندی از امکانات رفاهی،  ورزشی، تفریحی و فرهنگی و همچنین مردمی مهرمان و خون گرم، محیطی امن و مساعد برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانشجویان عزیز می باشد. برخی از امکانات ویژه جهت دانشجویان محترم دوره دکتری این دانشگاه، عبارتند از:

1-به دانشجویان روزانه در طول تحصیل امکانات خوابگاهی واگذار میگردد.

2- این دانشگاه دارای بالاتریت سرانه فضای سبز در بین دانشگاههای کشور می باشد.

3-رساله های دکتری بر اساس جدول ذیل مورد حمایت مالی قرار می گیرند: گروه علمی علوم انسانی، اجتماعی، ریاضی و آمار مبلغ  10 میلیون ریال. علوم پایه، مهندسی، هنر و معماری مبلغ 35 میلیون ریال  و برای تحقیقات میدانی رشته های جغرافیا، ریاضی کاربردی و آماربا تأیید گروه مبلغ 15 میلیون ریال پرداخت میگردد.

4- تمام دانشجویان روزانه و شبانه از امکانات ورزشی متعدد شامل سالن های ورزشی، استخر، زمین چمن و ... بهره مند می شوند.

5-دانشجویان دانشگاه از خدمات بیمه حوادث رایگان و درمانگاه شبانه روزی از قبیل ویزیت و تزریقات رایگان و دندانپزشکی ارزان برخوردار هستند.

6- این دانشگاه دارای مجهزترین آزمایشگاه های تحقیقاتی جنوب شرق کشور است.

7- وام پرداخت شهریه دانشجویان نوبت دوم ( شبانه) متناسب با اعتباری که صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه اختصاص دهد، پرداخت میگردد.

8- به دانشجویان برتر دکتری که سالیانه طبق آئین نامه استعدادهای درخشان دانشگاه برگزیده می شوند مشوق های مالی پرداخت میگردد و همچنین امکانات خوابگاهی، کتابخانه ای و تغذیه ای ویژه نیز جهت آنان فراهم شده است.

9-جهت اطلاع از جزئیات تسهیلات اعطایی به وب سایت دانشگاه، بخش معاونت آموزشی، دفتر استعدادهای درخشان مراجعه نمایید.

با آرزوی توفیق مجدد شما عزیزان در مرحله مصاحبه، لطفا مطابق زمانبندی اعلام شده و بهمراه مدارک و پیوست های ذیل، جهت انجام مصاحبه مراجعه نمایید.
1-  پرنمودن فرم شماره 1 (ترجیحا تایپ شده). (برای دریافت فرم، لطفا کلیک نمایید).
2- مدارک و مستندات لازم برای ارائه در جلسه مصاحبه. (برای دریافت لیست مدارک، لطفا کلیک نمایید).
3- زمانبندی مراجعه جهت انجام مصاحبه. (جهت دریافت زمان و مکان مراجعه جهت انجام مصاحبه، لطفا کلیک نمایید).