پیشرفت 50 درصدی بزرگترین پروژه ورزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان

اولین نشست تخصصی مسئولان اداره تربیت بدنی و مدیران دفتر فنی دانشگاه با مدیران و مهندسین مشاور اداره کل ورزش و جوانان استان در روز دوشنبه 27 خردادماه در محل مجموعه ورزشی 22 بهمن برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، در این نشست تخصصی که با حضور مسئولان اداره تربیت بدنی ، مدیران دفتر فنی دانشگاه و مهندسین مشاور اداره کل ورزش و جوانان استان برگزارگردید، پیرامون روند اجرای این پروژه از زمان شروع، نوع چمن و نقطه نظرات تخصصی  توسط دفتر فنی و پیمانکار بحث وتبادل نظر شد.

به گفته دکتر محسن غفرانی مدیر تربیت بدنی دانشگاه « زمین چمن مصنوعی» فوتبال دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان بزرگترین طرح ورزشی این مجموعه دانشگاهی با حمایت و پشتیبانی مسئولان دانشگاه  حدود 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزود: عملیات ساخت این طرح مهم ورزشی با گستره ۱۲ هزار متر مربع در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده و برای تکمیل این طرح مهم ورزشی حدود سه میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.