قابل توجه دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد و دکترا روزانه غیربومی متقاضی خوابگاه

جهت اخذ خوابگاه می بایستی پس از انجام مراحل ثبت نام آموزشی از طریق سامانه گلستان و اخذ گواهی ثبت نام غیرحضوری ، بصورت « حضوری» از روز شنبه مورخ 98/06/23لغایت 98/06/26 به سایت کامپیوتر پروفسور عظیمی واقع در دانشکده مهندسی مراجعه نمائید.

قبل از مراجعه حضوری انجام مراحل ذیل الزامی می باشد.

واریز مبلغ 100/000 ریال ودیعه خوابگاه به شماره حساب 2590760555 بانک تجارت به نام دانشگاه سیستان و بلوچستان و همراه داشتن فیش پرداختی هنگام مراجعه  (نسخه رسید مشتری)

مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس http://bp.swf.ir  و انتخاب منوی تشکیل پرونده و وارد نمودن اطلاعات مربوطه (در صورتی که اطلاعات شما قبلا وارد شده باشد"در مقطع قبلی"، اطلاعات نمایش داده می شود فقط اطلاعات تحصیلی جدید را وارد نمایید.) و زدن دکمه ذخیره در پایان کار.

همراه داشتن برگ گواهی ثبت نام غیرحضوری الزامی است.

خوابگاه به دانشجویان « شبانه ، پردیس» تعلق نمی گیرد.

هزینه خوابگاه نیمسال فوق در محل ثبت نام با کارت بانکی اخذ می گردد.

اداره خوابگاهها