جلسه هم‌اندیشی کرسی‌های نظریه‌پردازی دانشگاه برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی کرسی‌های نظریه‌پردازی دانشگاه با حضور استادان دانشگاه، ظهر روز یکشنبه در محل معاونت پژوهشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سيستان و بلوچستان، در اين نشست در زمینه ی کرسی‌های نظریه‌پردازی، چگونگی برگزاری و انواع کرسی‌ها بحث و تبادل‌نظر شد و در ادامه در مورد جایگاه و وضعیت دانشگاه سیستان و بلوچستان در رابطه با کرسی‌های نظریه‌پردازی گزارشی ارائه گردید.

در این نشست همچنین تأکید شد تا با توجه به اینکه کرسی‌های برگزار شده در دانشگاه، عمدتاً کرسی‌های ترویجی است از این‌ پس حرکت به سمت کرسی‌های نقد، نوآوری و نظریه‌پردازی مورد توجه قرار گیرد.در ادامه هم اساتید دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

در پایان مقرر گردید ضمن ادامه‌دار بودن تشکیل چنین جلساتی، در جهت ایجاد فضایی با نشاط، گفتگوهای علمی بین رشته‌ای در دانشگاه انجام پذیرد.