اطلاعیه مهم سفرهای خارج دانشگاهیان

جهت اطلاع کلیه دانشگاهیان محترم (اعضاء هیات علمی ، کارکنان ، دانشجویان و ... )

اطلاعیه

بدینوسیله به اطلاع دانشگاهیان محترم می رساند برابر بخشنامه شماره 1770/خ/35/ا مورخ 1377/8/3 سازمان مدیریت برنامه ریزی (معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری)، کارکنان دستگاه های اجرایی موظفند جهت هرگونه سفر به خارج از کشور اعم از مأموریت اداری، فرصت مطالعاتی، ارائه مقاله، شرکت در کنفرانس ها ، همایش ها و سفرهای شخصی (سیاحتی و زیارتی) حداقل ده روز قبل از انجام سفر به مدیریت حراست دستگاه اجرائی مربوطه مـراجعه و نسبت به تکمیل فرم سفر اقدام نمایند.

بر این اساس شایسته است اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان محترم دانشگاه (کلیه دانشگاهیان اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی،شرکتی و سایر) حداقل ده روز قبل از انجام سفر جهت تکمیل فرم سفر به خارج از کشور، به مدیریت حراست دانشگاه مراجعه فرمایند.

ملاحظات: از آنجا که بخشی از فرآیند بعد از اتمام سفر صورت می پذیرد لذا ارائه گزارش سفر بلافاصله پس از بازگشت الزامی است.

از حسن همکاری شما عزیزان کمال تشکر را داریم.

مدیریت حراست دانشگاه