نشست صمیمانه دانشجویان با کارآفرین برتر "مهندس محمود رضا هدایتی" برگزار شد.

نشست تخصصی دانشجویان با کارآفرین برتر محمود رضا هدایتی مورخ 98/7/17 در سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در آغاز نشست دکتر علی‌اصغر تباوار مدیر مرکز رشد مسائلی را در زمینه‌ی مشکلات بیکاری به دلیل کمبود مهارت‌های بازارپسند دانشجویان فارغ‌التحصیل و ویژگی‌های خاص استان سیستان و بلوچستان در شرایط فعلی تحریم مطرح نمود.

دکتر محمود رضا اوکاتی رئیس دانشکده برق و کامپیوتر به بحث کارآفرینی و پیشرفت‌های بومی کشور و الگوبرداری از آن پرداخت و امید را بهترین موتور حرکت برای افزایش پیشرفت و رفاه دانست.

در ادامه این نشست مهندس محمود رضا هدایتی مدیرعامل شرکت پتونیا به انتقال تجربیات خود به دانشجویان پرداخت و خاطرنشان نمود موفق بودن یک هدف عالی و غایی نیست، موفقیت درواقع از بدو ورود به مسیر و جاده خاص خود شروع‌شده و انتهایی برای آن قابل‌تصور نیست.

ایشان ریسک‌پذیری را موتور محرکه‌ای دانست که هر فرد به خود تحمیل می‌کند تا اطراف را بادید دیگری بنگرد.

قابل‌ذکر است شرکت مهندسی پتونیا اولین و بزرگ‌ترین شرکت تخصصی در زمینه‌های ارتینگ، حفاظت در برابر صاعقه، سیستم‌های جوش احتراق و سیم های حفاظت کاتدیک در ایران و خاورمیانه می‌باشد.