نمایشگاه آثار و توانمندی‌های دانشجویان دانشکده هنر با حضور رئیس دانشگاه افتتاح شد

نمایشگاه آثار و توانمندی‌های دانشجویان صنایع‌دستی و فرش در گالری هنر واقع در فن بازار دانشگاه پیش از ظهر امروز (دوشنبه) با حضور دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نمایشگاه آثار و توانمندی‌های دانشجویان صنایع‌دستی و فرش در گالری هنر واقع در فن بازار دانشگاه شامل: معرق، کاشی شکسته، تذهیب و سایر هنرهای سنتی می‌باشد، که پیش از ظهر امروز پس از افتتاح، از سوی هیئت‌رئیسه و جمعی از روسای دانشکده‌های دانشگاه مورد بازدید قرار گرفت.

گفتنی است این نمایشگاه از تاریخ 22 مهرماه لغایت 1 آبان 1398 در گالری هنر واقع در فن بازار دانشگاه از ‌ساعت 9 الی 12 و عصرها از ساعت 14 الی 17 آماده استقبال از بازدیدکنندگان است.