جشنواره کسب‌ وکارهای دانشجویی در حوزه صنایع غذایی توسط دکتر رضائی رئیس دانشگاه افتتاح شد

جشنواره کسب‌ وکارهای دانشجویی در حوزه صنایع غذایی پیش از ظهر امروز هم‌زمان با افتتاحیه کافه نوآوری در محل مجتمع فن‌آوری و نوآوری دانشگاه توسط دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، کافه فناوری هم‌زمان با جشنواره کسب‌وکارهای دانشجویی در حوزه صنایع غذایی باهدف معرفی کسب‌وکارهای مبتنی بر فرهنگ بومی و محلی و ارائه این‌گونه دستاوردها در حوزه صنایع غذایی مورد بازدید قرار گرفت.

در جشنواره‌ای که امروز افتتاح گردید، چندین کسب‌ وکار دانشجویی در حوزه صنایع غذایی محصولات خود را به نمایش گذاشتند. این جشنواره محلی برای ارائه دستاوردهای دانشجویی و صاحبان ایده‌های کسب‌وکار در حوزه صنایع غذایی هست.

گفتنی است این رویداد به اهتمام مجتمع فناوری و نوآوری و با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار گردید.