پایان‌نامه کارشناسی ارشد ژنتیک دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان در «جشنواره خیام» حائز رتبه برتر شد

پایان‌نامه کارشناسی ارشد سارا رفیعی دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک به‌عنوان اثربرترجشنواره پایان‌نامه‌های برتر جایزه ویژه خیام معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، این پایان‌نامه با عنوان بررسی ارتباط بیان ژن Htert با IUGR در جفت‌های نوزادان ایرانی تحت راهنمایی دکتر در محمد کردی تمندانی، فرخنده پور اسماعیلی و مهرناز سارونه ریگی در جشنواره پایان‌نامه‌های برتر خیام موفق به کسب این افتخار گردیده است.

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را صمیمانه حضور این عزیزان تبریک عرض نموده، از خداوند متعال موفقیت و بهروزی ایشان را مسألت می‌نماید.