مراسم گرامیداشت ۱۳ آبان با حضور دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

مراسم گرامیداشت یوم الله سیزده آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاهیان این دانشگاه  پس از ادای احترام به مقام والای شهید گمنام دانشگاه در کنار سایر مردم فهیم استان حاضر و ضمن شرکت در راهپیمائی این روز تاریخی، با آرمان های انقلاب اسلامی بیعت نمودند.

به همین مناسبت بیا‌نیه‌ای از سوی دانشگاهیان صادر گردید که در بخش هائی از آن آمده است:

تاریخ پرشکوه ایران اسلامی، همواره سرشار از رویدادها و اتفاقات بزرگی بوده است که یوم الله ۱۳ آبان یکی از آنهاست. سیزده آبان ماه روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، روزی است که تا ابد در جان و روح انسان‌های وارسته و حقیقت بین دنیا باقی خواهد ماند.

دانشگاهیان دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان، ضمن دعوت از آحاد و اقشار مختلف مردم همیشه در صحنه، برای شرکت در راهپیمایی سیزدهم آبان ماه، عهد و میثاق خود را با آرمان‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری تجدید می‌نماید.