برگزاری رویداد سیاست‌گذاری و استارتاپی در حوزه توسعه پایدار سیستان و بلوچستان

به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی بزرگ‌ترین رویداد سیاست‌گذاری و استارتاپی در حوزه توسعه پایدار استان سیستان و بلوچستان با همکاری بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، در روزهای 29 آبان الی 1 آذر 1398 در محل مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در رویداد فوق بیش از 150 شرکت‌کننده حضور پیدا کردند که برای کمک به این شرکت‌کنندگان، چندین مربی و داور متخصص در حوزه کسب‌وکار دورهم جمع شده و با برگزاری کارگاه‌ها و حضور بین تیم‌های شرکت‌کننده، آن‌ها را با فضای واقعی کسب‌وکار آشنا نمودند

ازجمله مزایای شرکت در این رویداد برای شرکت‌کنندگان می‌توان به مواردی مانند حضور در کارگاه‌های تخصصی و کاربردی متنوع، حمایت از ایده‌های منتخب توسط بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، استقرار در پارک علم و فناوری استان و مرکز رشد دانشگاه جهت پیاده‌سازی طرح‌ها، معرفی سرمایه‌گذار برای طرح‌های برگزیده کسب‌وکار، اخذ مشورت و دریافت تجربیات بزرگان حوزه کسب ‌وکار و کارآفرینی، ارائه گواهینامه شرکت در رویداد، اعطای جوایز نفیس به سه تیم برتر و... اشاره کرد.

گفتنی است مراسم اختتامیه این رویداد در روز جمعه یکم آذر ماه در تالار امام رضا (ع) برگزارگردید.