نشست همکاری مشترک بنیاد احسان ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) با دانشگاه سیستان و بلوچستان شامگاه روز پنج‌شنبه در محل خانه وزیر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در پی برگزاری بزرگ‌ترین رویداد سیاست‌گذاری و استارتاپی در حوزه توسعه پایدار استان سیستان و بلوچستان نشستی با حضور دکتر بذرپاش معاون ستاد فرمان اجرائی و عضو هیات مدیره بنیاد احسان و دکتر غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه برگزار شد.

در این نشست باتاکید بر توانائی های بنیاد احسان ستاداجرائی فرمان حضرت امام (ره) مقرر گردید تا مرکز نوآوری و فن‌آوری دانشگاه با همکاری بنیاد احسان و برکت بحث vc ( پیج خط مشی) مشترک را در دانشگاه را راه‌اندازی نماید.

همچنین قرار شد تا بنیاد برکت دانشگاه سیستان و بلوچستان در بحث تجهیز وگسترش امکانات با دانشگاه همکاری نماید.