کارگاه تخصصی آموزشی سامانه (HES ) با حضور معاون مرکز نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد

کارگاه تخصصی آموزشی سامانه (HES  ) با حضور معاون مرکز نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد

کارگاه تخصصی آموزشی سامانه (HES  ) در روز چهارشنبه 29 آبان ماه و با حضور دکتر رحیم صفری فارفار معاون مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل سازمان کنفرانس مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، این دوره با هدف آشنائی کارشناسان مراکز و موسسات آموزش عالی استان و همکاران این دانشگاه، که به نحوی با این برنامه ( HES ) در ارتباط بوده‌اند، برگزار شد.

دکتر رحیم صفری معاون مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی سخنانی اظهار امیدواری نمود تا همکاران و کارشناسان شرکت‌کننده در این دوره پس از گذراندن این دوره بتوانند کمک مؤثری در مسیر ارتقاء سطح کمی و کیفی اهداف متعالی وزارت علوم ، تحقیقات و فن‌آوری بنمایند.

همچنین دکتر احمدی لداری مدیر مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه در این کارگاه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده توسط این مدیریت، به تعداد مراکز آموزش عالی استان که به ‌نوعی از این برنامه در جهت ارتقاء کیفیت بهره‌برداری می‌نموده‌اند پرداخت و خاطرنشان نمود این کارگاه می‌تواند کمک ارزشمندی برای آموزش عالی استان ایفاء نماید.

گفتنی است در این دوره تعداد 50 تن از کارشناسان شرکت نمودند که در پایان دوره به آنان گواهی‌نامه اعطاء گردید.