چهارمین نشست صمیمی دانشجویان با اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزارشد

چهارمین نشست هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان مقطع کارشناسی ویژه دانشکده‌های مهندسی برق و کامپیوتر و مهندسی شهید نیکبخت شامگاه روز سه‌شنبه پنجم آذرماه در محل تالار فردوسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در چهارمین شب از سلسله نشست‌های هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان مقطع کارشناسی، هیات رئیسه دانشگاه از نزدیک در جریان نقطه نظرات و دغدغه‌های دانشجویان قرار گرفتند .

دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه طی سخنانی با گرامیداشت هفته بسیج و هفته پژوهش اظهار داشت: در تابستان گذشته دانشگاه شاهد انجام اقدامات خوب و گسترده‌ای بوده است که این اقدامات در راستای بهینه‌سازی فضاها  همچنان برای سایر خوابگاه‌های دانشگاه ادامه خواهد یافت.

در ادامه دانشجویان حاضر مسائل و دغدغه‌های خود را در زمینه مسائل صنفی، آموزشی ، پژوهشی و دانشجوئی با مسئولین در میان گذاشتند و مسئولین نیز در هر زمینه پاسخ مناسب به دانشجویان دادند.