مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شد

مراسم افتتاح هفته پژوهش و فناوری استانی با  محوریت « پژوهش اثربخش، فناوری ارزش‌آفرین، رونق تولید » به مدت یک هفته آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش همگام با سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با محوریت « محوریت پژوهش اثربخش، فناوری ارزش‌آفرین، رونق تولید » در روز شنبه شانزدهم آذرماه افتتاح شد.

در نخستین روز از برگزاری هفته پژوهش برنامه هائی شامل نواختن زنگ پژوهش و فناور، برگزاری پنل های انرژی های تجدید پذیر و دوره های مهارت آموزی دانشجویی سازمان سازمان فنی وحرفه ای اجراءگردید.

همچنین دو پنل تخصصی و برنامه ای ویژه دانش آموزان  در مجتمع فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید، در پنل انرژی های تجدید پذیر که با حضور جمعی از دانشجویان تشکیل گردید، توجه به منابع انرژی تجدید ناپذیر رو به اتمام مورد بحث و گفتگو قرارگرفت.

در  پنل دوره های مهارت آموزی دانشجویی سازمان فنی حرفه ای، انواع کارگاه ها جهت افزایش مهارت آموزی به جمعی از دانشجویان معرفی گردید

گفتنی است آئین گرامیداشت هفته پژوهش در سراسر کشور از تاریخ 16 الی 22 آذرماه آغاز، و نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار استانی همزمان برگزار می شود.