جلسه شورای دانشگاه با حضور مدیران دانشگاه در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.

جلسه شورای دانشگاه با حضور هیات رئیسه، معاونین، روسای دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و مدیران واحدهای مختلف در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در این مراسم  که با حضور هیات رئیسه، معاونین، روسای دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و مدیران واحدهای مختلف دانشگاه برگزار گردید دکتر رضائی رئیس دانشگاه طی سخنانی در مورد طرح های عمرانی انجام‌شده در طول ایام تابستان، مسائل آموزشی وپژوهشی ، اولویت های آینده دانشگاه، تجهیز ونو سازی دانشکده ها و خوابگاه ها به تفضیل مواردی را مطرح نمود

ایشان در ادامه، مطالبی در موردبحث صرفه‌جوئی در هزینه‌ها مطرح نمود.

در پایان این نشست هم، روسای دانشکده‌ها و اعضای هیئت‌علمی گزارش عملکرد و نقطه نظرات خود را مطرح نمودند.