کارگاه آموزشی، فرهنگی بیانیه گام دوم انقلاب برگزارشد

کارگاه آموزشی، فرهنگی بیانیه گام دوم انقلاب طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (25 و 26 آذرماه) در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، این کارگاه با همکاری دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه استان (بخش دانشگاهی) و ستاد شاهد و امور ایثارگران طی دو روز ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید ایثارگر دانشگاه برگزار شد.

در نخستین روز از برگزاری کارگاه، موضوع راهکارهای تحقق محور عدالت و مبارزه با فساد در بیانیه گام دوم (ویژه دانشجویان) و در روز دوم راهکارهای پیشگیری و درمان آسیب‌های تربیتی و خانوادگی با رویکرد سبک زندگی اسلامی – ایرانی (ویژه کارکنان) و راهکارهای تحقق محور علم و پژوهش (ویژه اساتید) برگزار شد.

گفتنی است دکتر مسلم گریوانی و عرفان اسلامی دو تن از اساتید مدعوی بودند که در این کارگاه‌ها به ایراد سخن پرداختند