برگزاری پنل تخصصی آشنایی با پتانسیلهای معدنی استان و نقش آن در اشتغالزایی و رونق تولید استان

پنل تخصصی معدن روز یک­شنبه مورخ 98/9/24 با حضور نمایندگان محترم سازمان­های متولی امور معدنی در استان، مسئولین محترم دانشکده مهندسی شهید نیکبخت، اساتید محترم گروه مهندسی معدن و زمین­ شناسی و جمع زیادی از دانشجویان در مرکز فناوری و نوآوری دانشگاه  برگزار گردید. در این نشست ابتدا نماینده­ های شرکت ایمیدرو خلاصه ­ای از فعالیت­های اکتشافی انجام شده و در حال انجام توسط این شرکت را ارائه نمودند. پس از آن نماینده­ های سازمان زمین­ شناسی در استان و سازمان صنعت معدن تجارت به شرح اقدامات اکتشافی انجام شده در طی سال­های اخیر پرداختند. سپس نماینده­ های شرکت تهیه و تولید مواد معدنی و سازمان نظام مهندسی معدن استان، ضمن شرح اقدامات انجام شده توسط این شرکت در استان به بیان نظرات در زمینه همکاری بیشتر بین بخش­های مختلف معدنی و دانشگاه پرداختند.

در ادامه رئیس محترم دانشکده مهندسی و معاون محترم پژوهشی دانشکده ضمن خوش ­آمدگویی به شرکت کنندگان به بیان نظرات در زمینه همکاری بیشتر بین دانشگاه و بخش­های مختلف معدنی در استان پرداختند. همچنین اساتید محترم حاضر در جلسه نیز، سوالات و نظراتشان در زمینه همکاری بیشتر جهت اجرای پروژه ­های مختلف معدنی در سطح استان را مطرح نمودند.