نشست صمیمی نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دانشجویان بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

نشست صمیمی دکتر گنجی نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضو شورای بورس و نماینده سازمان امور دانشجویان در محل خوابگاه اختصاصی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان شامگاه روز جمعه 29 آذرماه برگزار شد.

به گزارش دفتر بین‌الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان، در این نشست دکتر رضایی رئیس دانشگاه با گرامیداشت حضور دکتر گنجی در جمع دانشجویان بین‌الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این دانشگاه نهایت تلاش و کوشش خود را جهت ارتقای سطح علمی دانشجویان بین‌الملل کشور افغانستان بکار می‌گیرد تا سهم مهمی در سازندگی کشور جمهوری اسلامی افغانستان ایفاء نماید.

دکتر گنجی نیز طی سخنانی توصیه‌هایی در مسیر فراگیری مجدانه در امر آموزش و مشارکت در فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی را برای دانشجویان مطرح نمود.

همچنین در این نشست دکتر قاسمی مدیر امور بین‌الملل دانشگاه از راه‌اندازی اداره امور کنسولی در دانشگاه جهت تسهیل امور ویزا و اقامت دانشجویان بین‌الملل خبر داد.

وی از دانشجویان درخواست نمود تا دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را درزمینه ی مسائل مختلف مطرح نمایند.

گفتنی است در پایان مقرر شد تا جلسات مداومی در محل دفتر امور بین‌الملل به‌منظور رسیدگی به خواسته‌های دانشجویان تشکیل گردد.