دکتر علیرضا رضوانی به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه معرفی شد

دکتر علیرضا رضوانی استاد دانشکده علوم پایه گروه شیمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه معرفی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، آئين اختتاميه هفته پژوهش شامگاه روز چهارشنبه ٢٧ آذرماه در محل تالار امام رضا (ع) با حضور اساتيد و پژوهشگران برگزار شد. در اين مراسم كه باهدف تجليل و قدردانی از اساتيد و پژوهشگران برگزيده دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي استان برگزار شد، دکتر علیرضا رضوانی به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه سیستان و بلوچستان معرفی گردید .

از این رو و به بهانه انتخاب ایشان به عنوان پژوهشگر برتر مهم ترین سوابق علمی و پژوهشی دکتر رضوانی به پیوست آمده است .

دکتر علیرضا رضوانی متولد 1337 در شهرستان تربت جام در استان خراسان رضوی است . وی در سال 56 مدرک دیپلم خود را به عنوان شاگرد اول دریافت کرد. وی پس از ورود به دانشگاه در سال 63 مدرک کارشناسی خود را در رشته شیمی محض اخذ و در اسفند ماه 65  مدرک کارشناسی ارشد خود را در گرایش شیمی معدنی از انستیتو شیمی دانشگاه مازندران کسب نمود.

ایشان در ادامه برای اخذ مدرک دکتری خود عازم کانادا گردید و در اسفند ماه سال 73 از دانشگاه کارلتون – اوتاوا- کانادا در گرایش معدنی فارغ التحصیل شد وبه ایران بازگشت.