همایش دانشگاهیان به‌ مناسبت بزرگداشت 9 دی (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) برگزار شد

همایش دانشگاهیان زاهدان به مناسبت بزرگداشت 9 دی (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) روز یکشنبه 8 دی‌ماه در تالار حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در این مراسم که با حضور دکتر رضائی رئیس دانشگاه، جمعی از مدیران و دانشگاهیان دانشگاه‌های استان برگزار شد دکتر نیک‌روش رئیس سازمان بسیج دانشجوئی کشور به ایراد سخن پرداخت.

برگزاری کارگاه آموزشی، فرهنگی بیانیه گام دوم انقلاب با همکاری پایگاه بسیج زاهدی کارکنان دانشگاه و ادای احترام بر مزار شهید گمنام و ذکر فاتحه از دیگر برنامه‌های این روز بود.

گفتنی است این مراسم با استقبال پرشور اساتید ، کارکنان ودانشجویان دانشگاه برگزارگردید.