ثبت نام پنجمین همایش تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی(Open Days)

پنجمین همایش سالانه تحصیلات تکمیلی دانشکده  مهندسی

5 th  Postgraduate Research Conference (Open Days)

ازیکشنبه مورخ 98/12/4 لغایت سه شنبه مورخ 98/12/6 در محل مجتمع فناوری و نوآوری تشکیل خواهد گردید.

حضور کلیه ی دانشجویان دکتری که پروپوزال خود را به تصویب رسانده اند، جهت ارائه ی نتایج رساله بصورت سخنرانی علمی الزامی میباشد
توجه :

• دانشجویان دکتری که تاکنون موفق به تصویب نهایی رساله ی دکتری خود نشده اند و در زمینه ی کار پژوهشی خود به نتایج قابل ارائه (اعم از مقاله و ...) دست یافته اند در صورت تمایل میتوانند در همایش فوق شرکت کنند.
  • دانشجویان مقطع ارشد نیز میتوانند نتایج حاصل از پایان نامه ی خود را در قالب پوستر ارائه نموده و یا در صورت تاییدگروه اقدام به ارائه شفاهی نمایند، گواهی ارائه مقاله در همایش اعطا و امتیاز مقاله کنفرانس ملی در نمره پایان نامه دانشجومنظور می گردد.(فارغ التحصیلان ارشد که سال گذشته در همایش سخنرانی یا پوستر داشته اند نمی توانند مجددآ در این همایش شرکت نمایند).
  • از بین موارد ارائه شده در هر گروه یک ارائه ی شفاهی و یک ارائه ی پوستری برتر  انتخاب و از سخنرانان و پوسترهای برتر در روز اختتامیه تقدیر به عمل خواهد آمد.

جهت ثبت نام به آدرس http:seminars.usb.ac.ir/odeng5 مراجعه بفرمایید.