مراسم گرامیداشت شهادت سردار اسلام حاج قاسم سلیمانی برگزارشد

مراسم گرامیداشت شهادت سردار اسلام حاج قاسم سلیمانی ظهر روز شنبه چهاردهم دی‌ماه در مسجد سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه واعضاء هیات رئیسه و جمع کثیری از دانشگاهیان برگزار شد حاج علی کیخا مسئول بسیج دانشجویی استان در مورد فضائل اخلاقی و رشادت‌های شهید سلیمانی مطالبی را به‌اختصار مطرح نمود.

وی اظهار داشت: شهید حاج قاسم سلیمانی درصحنه جنگ هیچ‌گاه هراس نداشت و نترسید و درعین‌حال که «اشداء علی الکفار» بود و دشمن از هیبت و ابهت او می‌ترسید.  وقتی به خانواده شهداء می‌رسید فروتنی داشت و در برابر آنان سر تعظیم فرومی‌آورد.

وی افزود: پس از رحلت امام (ره) شهادت حاج قاسم، مصیبت‌بارترین واقعه تلخی است که در ایران اتفاق افتاده است و صبر و تحمل آن برای هر انسان وارسته سخت و دردناک است.

ایشان افزود: شهید سلیمانی یک عارف کامل و یک زاهد با تمام کمالات و معنویات انسانی بود و در سحرگاه جمعه، پس از یک‌عمر مجاهدت و مبارزه به دیدار معبود شتافت.

در ادامه این مراسم علیمحمدی یکی از مداحان خاندان عصمت و طهارت به ذکر مصیبت پرداخت.

گفتنی است مراسم محوری گرامیداشت شهید حاج قاسم سلیمانی در روز دوشنبه 16 دی ماه ساعت 19در مسجد حضرت قائم (عج) دانشگاه برگزار خواهد شد.