اولین دانشجوی دکتری ژئومورفولوژی دانشگاه سيستان و بلوچستان از رساله خود دفاع کرد

نور اله نیک پور دانشجوی دکتری ژئومورفولوژی  از رساله خود تحت عنوان « ارزیابی ژئومورفولوژی روند تخریب سرزمین در استان ایلام » دفاع کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه سيستان و بلوچستان، نور اله نیک پور دانشجوی دکتری ژئومورفولوژی با دفاع از رساله خود تحت عنوان « ارزیابی ژئومورفولوژی روند تخریب سرزمین در استان ایلام » به‌عنوان اولین دانش‌آموخته این رشته در مقطع دكترى فارغ‌التحصیل شد.

شایان‌ذکر است در طى برگزارى مراسم دفاعيه آقایان دکتر حسین نگارش و دکتر صمدفتوحی به‌عنوان اساتید راهنما، دکتر مجتبی یمانی و دکتر مهران مقصودی به‌عنوان داوران خارجی و آقایان دکتر محمود خسروی و دکتر تقی طاوسی به‌عنوان داوران داخلی این پایان‌نامه را قضاوت نمودند.

همچنين دکتر محسن حمیدیان پور نماینده تحصیلات تکمیلی دانشگاه در این دفاعیه حضور داشتند.

گفتنى است اين پایان‌نامه درنهایت با کسب نمره عالی پذيرفته شد