اعزام دانشگاهیان دانشگاه سيستان و بلوچستان به مراسم تشييع وخاكسپارى سردار اسلام حاج قاسم سلیمانی

با همکاری معاونت فرهنگی، دانشجویی، پشتیبانی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و تشکل‌های دانشجویی سیاسی و مذهبی دانشگاه سيستان و بلوچستان، تعداد ۳۶۰ نفر از اعضاء هیات علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه جهت شرکت در مراسم تشییع پیکر پاک شهید "سردار حاج قاسم سلیمانی"، به کرمان اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه سيستان و بلوچستان، به دنبال استقبال خودجوش دانشگاهيان دانشگاه جهت حضور در مراسم تشییع و تدفین شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، به همت معاونت فرهنگی، دانشجویی، پشتیبانی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج دانشجویی، بسیج کارمندان و اساتید و با مشارکت همه‌ی تشکل‌های سیاسی و مذهبی دانشجویی کاروان دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه سيستان و بلوچستان برای شرکت در مراسم تشییع پیکر سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی شامگاه روز دوشنبه ١٦ دی‌ماه با ٩ دستگاه اتوبوس، پس از انجام مراسم بدرقه در مزار شهيد گمنام دانشگاه به كرمان اعزام شد.

روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تسلیت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و همراهان شهیدش، مراتب غم و اندوه خود را از جان باختن جمعی از هم‌وطنان تشییع‌کننده شهدا ابراز می‌دارد.

خداوند با شهدا محشورشان فرمایند.