اولین همایش برنامه‌ریزی و موفقیت دبیرستان‌های دانشگاه زاهدان برگزار شد

اولین همایش برنامه‌ریزی و موفقیت دبیرستان‌های دانشگاه زاهدان در سال تحصیلی ۹۹-۹۸در روز چهارشنبه دوم بهمن ماه در محل تالار ملاصدرا دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومى دانشگاه سيستان و بلوچستان، در راستای پیشبرد اهداف علمی مجتمع آموزشی دانشگاه، اولین همایش برنامه‌ریزی و موفقیت دبیرستان‌های دانشگاه زاهدان در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در روز چهارشنبه دوم بهمن ماه در تالار ملاصدرا دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

این همایش با حضور مسئولین، مدیران، دبیران و شرکت بیش از ۴۵۰ نفر از دانش آموزان برگزار گردید.

در این مراسم دکتر سلجوقی رئیس مجتمع آموزشی دانشگاه با گرامیداشت ایام فاطمیه، سه رکن موفقیت را تبیین هدف، برنامه ریزى دقیق و مناسب، سرعت عمل و زمان شناسى مطرح نمود و دانش آموزان را قشر بزرگی از جامعه دانست که می‌توانند تأثیر بسزایی در چرخه‌های اصلی کشور مانند صنعت، اقتصاد، فرهنگ و علم ايفاء نمايند.

وى افزود: دانش‌آموزان با ابتکارات و نوآوری‌های خود، مى‌توانند در راه خدمت به کشور و نظام اسلامی تلاش و كوشش نمايند.

دکتر رضوانی، به عنوان رئیس انجمن اولیا مدرسه نيز طى سخنانى بر اهمیت نقش دانش آموزان در پیشبرد اهداف متعالی نظام اسلامی تاکید نمود.

این همایش با رویکرد جمع بندی نیمسال اول و هدف گذاری نیمسال دوم برای دانش آموزان پایه یازده و دوازدهم توسط آقای چگنی، استاد مدعو، برگزار و دانش آموزان با هفت مبحث کاربردی موفقیت و چالش‌های موجود در آن شامل موارد ذیل آشنا گردیدند:

⁃  رویای خود رابشناسید.

-  کامیابی را در مسیر جستجو کنید.

- اثربخش باشید نه کارآمد .

-  برای یافتن گنج باید خطر کنید.

-  بر ترس خود غلبه کنید.

-  موانع خیالی را نابود کنید.

- از دیروز خودتان بهتر باشید.