نشست صمیمانه مدیران مجتمع نوآوری و فنآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان با صنعتگران این حوزه در روز چهارشنبه 16 بهمنماه در محل این مجتمع برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، بهمنظور آشنایی هر چه بیشتر با نیازهای استارتاپی حوزه صنایع غذایی نشستی با صنعتگران این حوزه برگزار شد.
از مهمترین اهداف برگزاری این نشست، بررسی و بیان نیازهای فنآورانه صنایع غذایی بهمنظور ارائه راهکارهای مفید و موثر فنآورانه مبتنی بر نیازها جهت ارتقاء عنوان گردیده است.
در این نشست صنعتگران ضمن بیان مشکلات خود به بحث و تبادلنظر پیرامون آشنایی بیشتر دانشجویان با مشکلات صنعت در بحث فنی، بازاریابی، بستهبندی و سایر موارد مرتبط به این حرفه پرداختند.
در پایان پس از بررسی نقطه نظرات و پیشنهادها در زمینهی این حوزه تصمیمات مشترک و راهکارهایی مانند بازدید و کارورزی در واحدهای صنعتی در طول تحصیل، برگزاری تورهای دانشجویی از شرکتهای صنعتی و بالعکس از حوزههای آزمایشگاهی و فنی دانشگاه، همیاری دانشگاه در حوزه آزمایشگاه، فناوری و کارگاهی برای واحدهای تولیدی پیشنهاد گردید.