اطلاعیه مرکز بهداشت دانشگاه در خصوص گندزدایی محیطی در کوی اساتید

همکاران محترم ساکن در کوی اساتید
نظر به انجام پروسه گندزدایی محیطی طی ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر هر روز، لطفا از تردد در کوی در این ساعات خودداری نمایند و کودکان نیز در این ساعات به هیچ عنوان در فضاهای بیرونی حضور نداشته باشند.

بدینوسیله به اطلاع تمامی همکاران محترم ساکن در کوی اساتید می رساند مرکز بهداشت دانشگاه با همکاری امور دانشجویی و امور عمومی هر روز در ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا اقدام به ضدعفونی و گندزدایی فضاهای کوی می نماید. از آنجایی که عمده مکان های مورد نظر درب منازل مسکونی، دیوارها و فضاهای عمومی ساختمان ها می باشد. لذا از همه همکاران عزیز خواهشمندیم تا حد امکان از تردد در کوی در این ساعات خودداری نمایند. همچنین برای حفظ سلامت کودکان ترتیبی اتخاذ نمایید تا در این ساعات به هیچ عنوان در فضاهای بیرونی حضور نداشته باشند.