انجام امور آموزشی و غیر آموزشی دانشجویان و دانش آموختگان در گروه های آموزشی و دانشکده ها بصورت غیرحضوری

با سلام و تبریک سال ۱۳۹۹ و آرزوی تندرستی و شادکامی برای شما عزیزان و خانواده های محترمتان،
بدینوسیله به اطلاع می رساند براساس سیاست های ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین تصمیمات هیات رئیسه دانشگاه سیستان و بلوچستان و با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور و لزوم رعایت حداکثری فاصله اجتماعی و ضوابط بهداشتی، تمامی فعالیت آموزشی دانشگاه تا پایان نیمسال جاری بصورت غیر حضوری (مجازی) انجام خواهد شد.
در ارتباط با انجام امور آموزشی و غیرآموزشی دانشجویان و دانش آموختگان برای مراجعه به گروه های آموزشی و دانشکده ها، برنامه ریزی و سعی شده است کارها بدون وقفه و با حضور حداقلی پرسنل گروه های آموزشی و دانشکده ها انجام گیرد.
لذا انجام امور دانشجویان و دانش آموختگان در گروه های آموزشی و دانشکده ها از طریق مکاتبه با ایمیل و یا تماس تلفنی با دانشکده مربوطه قابل انجام است و لزومی برای حضور فیزیکی دانشجو و دانش آموخته تا حد امکان در گروه ها و دانشکده ها  نمی باشد.
لذا از دانشجویان عزیز و دانش آموختگان درخواست می گردد برای انجام امور مربوطه با ایمیل ها و تلفن های مشخص شده در جدول ذیل تماس حاصل فرمایید و از مراجعه حضوری خودداری فرمایید.

آدرس ایمیل و تلفن های دانشکده های دانشگاه سیستان و بلوچستان

دانشکده