تفاهم نامه همکاری میان اداره کل استاندارد و دانشگاه سیستان و بلوچستان به امضاء رسید

تفاهم نامه همکاری میان اداره کل استاندارد و دانشگاه  سیستان و بلوچستان به امضاء رسید

تفاهم نامه همکاری میان اداره کل استاندارد و دانشگاه  سیستان و بلوچستان صبح روز شنبه ۳۱ خرداد ماه در محل سالن کنفرانس حوزه‌ی ریاست به امضای طرفین رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، به منظور گسترش همکاری‌های علمی، فنی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در زمینه استاندارد سازی و تدوین استانداردهای ملی و بین المللی مورد نیاز اداره کل استاندارد استان سیستان و بلوچستان تفاهم نامه همکاری به امضای طرفین رسید.

از مهم ترین مفاد کلی مورد توافق در زمینه‌ی استفاده از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی طرفین می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

- مشارکت در تدوین پیش نویس استانداردهای ملی و بین المللی.

- همکاری در زمینه برگزاری همایش‌های مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی.

- ایجاد و بهره‌مندی از آزمایشگاه‌های مرجع.

- انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی.

- ترویج و توسعه فرهنگ استاندارد در استان.

- همکاری در زمینه تالیف، ترجمه اسناد، کتب، مدارک علمی، آموزشی، مقالات علمی و چاپ آنها.

- تسهیلات در ارائه دوره‌های آموزشی به منظور تربیت نیروی انسانی متخصص در مقاطع مختلف به خصوص تحصیلات تکمیلی.

- مشارکت در تدوین استانداردهای جامع محصولات و خدمات دانش بنیان.

گفتنی است طرفین موظفند ظرف مدت یک ماه نمایندگان خود را جهت برنامه‌ریزی و هماهنگی معرفی نمایند. همچنین کمیته کارشناسی مشترک با عضویت نمایندگان دو طرف به منظور نظارت بر نحوه انجام پیشرفت کار در چارچوب تفاهم نامه تشکیل می‌شود و اولین جلسه مشترک ظرف مدت یک ماه پس از امضاء تفاهم نامه خواهد بود.