بازدید معاون علم و فناوری ریاست جمهوری از مجتمع فنآوری و نوآوری

دکتر سورنا ستاری معاون علم و فناوری ریاست جمهوری به همراه هیات همراه از مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان روز سه شنبه ۳ تیر ماه ۹۹ بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، دکتر ستاری ضمن بازدید از بخش‌های گوناگون و تیم‌های فعال این مرکز، از نزدیک با شرکت های فعال  این مجتمع آشنا شد. در این بازدید، تباوار مدیر مرکز رشد دانشگاه مختصری از فعالیت های مرکز رشد و تعداد شرکت‌های موجود ارائه نمود. وی بر توانمندی مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه در زمینه ایفای نقش موثرتر در سال جهش تولید تاکید نمود و یادآور شد: انتظار این است حمایت‌های لازم در بعد استانی و کشوری از این مجتمع بیش از گذشته صورت گیرد. در ادامه دکتر ستاری از تعدادی از واحدهای فناور و شرکت‌های موفق بازدید به عمل آورد.

شرکت های موجود در این مرکز در حوزه های فنی و مهندسی،  کامپیوتر و برنامه نویسی، توسعه دامداری صنعتی، کشاورزی، گیاهان دارویی، سنگ‌های زینتی و صنایع دستی مشغول به فعالیت می‌باشند.