نشست رياست دانشگاه و هيأت همراه با مدير كل صنايع ، معادن و تجارت استان سيستان و بلوچستان برگزارشد

نشست رياست دانشگاه و هيأت همراه با مدير كل صنايع  ، معادن و تجارت استان سيستان و بلوچستان برگزارشد

نشست رياست دانشگاه و هيأت همراه با مدير كل صنايع ، معادن و تجارت استان سيستان و بلوچستان عصر روز يكشنبه 99/05/19برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سيستان و بلوچستان، در این مراسم دانشگاه، ميزبان مهندس شهركی مديركل صنعت، معدن و تجارت  استان و هيأت همراه بود.

در اين جلسه كه با حضور دکتر رضایی، رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان، معاونين و مديران بخش‌هاي مختلف دانشگاه تشكيل شد پيرامون مسائل مرتبط با صنعت و دانشگاه و نقش و جايگاه دانشگاه‌هاي استان در ارتباط با رفع مشكلات صنعت با رويكرد جامعه محوري و استفاده از پتانسيل اعضاي هيات علمي و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه بحث و تبادل نظر گرديد.

در اين جلسه رئیس دانشگاه به اختصار در خصوص استراتژي جديد وزارت علوم در ارتباط با پيوند بين دانشگاه و صنعت (رويكرد جامعه محور) و اشتغال، مشكلات پيش روي دانشگاه‌هاي استان در ارتباط با اجراي پروژه‌هاي تحقيقاتي مرتبط صنعتي، استفاده از ظرفيت علمي اساتيد اين دانشگاه در رفع معضلات صنعتي استان و نقش آفريني دانشگاه جهت كمك به اجراي پروژه‌های كلان استاني تعريف شده در ساير دستگاه‌هاي اجرايي مطالبی را مطرح نمود.

از مهم ترین موارد مورد بحث در این نشست می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

-  توسعه پژوهش‌های دانشگاهی در حوزه صنایع دانش بنیان.

-  بازدیدهای علمی  و صنعتی برای دانشجویان و اعضای هیات علمی.

-  لزوم استفاده اعضای هیات علمی دانشگاه از سامانه توانمندسازی تولید و اشتغال پایدار (تاپ).

-  ورود جامعه دانشگاهی به ساخت و تولید کالاهای صنعتی.

-  ورود دانشگاه به حوزه اکتشاف و پژوهش‌های معدنی.

- همکاری در جهت  طراحی سامانه  ۱۲۴

-  همکاری در جهت طراحی و ارائه مدل بازارچه مرزی.

-  همکاری در زمینه IT و دولت الکترونیک.

-  همکاری در بهره برداری از طرح‌های بزرگ صنعتی.

-  توسعه دانش فنی و تولید آب شیرین کن‌ها.

مهندس شهركي مديركل صنعت، معدن و تجارت استان نیز ضمن استقبال از پيشنهادات مطرح شده از طرف دانشگاه سيستان و بلوچستان، گفت: اداره کل صمت استان آماده ارائه هرگونه کمک و مساعدت در زمینه پیشبرد اهداف مشترک و به ثمر رسیدن پیشنهادات مورد بحث می باشد.