جلسه شورای راهبردی مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه

این جلسه با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با مسئولین اداره کل فنی و حرفه ای ، مدیران مراکز و کارشناسان راس ساعت 11:30 مورخ 99/6/27 در محل دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید . در ابتدای جلسه دکتر نوری ضمن خیرمقدم به اعضا برادامه روند همکاری این دو دستگاه به منظور کاهش از آسیبهای فرهنگی و اجتماعی ناشی از بیکاری و کمبود مهارت تاکید نمودند . در ادامه دکتر حکیمی فرمدیر اجتماعی و سیاستگذاری دانشگاه  مشکلات و مسائل این حوزه را بطور مبسوط بیان نمودند ، سپس مهندس شهریاری معاون آموزشی سازمان  فنی و حرفه ای استان ضمن اعلام آمادگی اداره کل فنی و حرفه ای جهت همکاری نزدیک و مداوم با دانشگاه بر تغییر شرایط و پارادایم همکاری تاکید داشتند . در ادامه کارشناسان و اعضا به تبادل نظر و ارائه دیدگاهها پرداختند و در نهایت مواردی توافق گردید و به تصویب رسید .

فایل پیوست