چهارمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان

چهارمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان، روز پنجشنبه ۲۷ شهریورماه در دو نوبت صبح و عصر برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، چهارمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان، روز پنجشنبه ۲۷ شهریورماه در دو نوبت صبح و عصر با حضور همزمان ۱۴ نفر از اعضا در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه بصورت حضوری و ۹ نفر از اعضا در شهرهای مشهد و تهران بصورت الکترونیکی برگزار گردید. در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشکاه و رئیس هیات ممیزه ضمن خیرمقدم از همه اعضا درخواست نمودند ضمن درنظر گرفتن رعایت عدالت و انصاف در رسیدگی به پرونده ها، شرایط سخت کار اعضای هیات علمی در دانشگاه های استان را نیز درنظر داشته باشند و تاحدامکان و رعایت مقررات، آیین نامه ها و دستورالعمل ها مساعدتهای لازم را مبذول فرمایند.

در این جلسات  پرونده های متقاضیان از دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه ولایت (ایرانشهر)، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار و مجتمع آموزش عالی سراوان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. که در نتیجه با ارتقای مرتبه ی ۳ نفر از دانشیاری به استادی، تبدیل وضعیت ۴ نفر از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی، ۹ نفر از مرتبه مربی به استادیاری و ۱ نفر احتساب سنوات خدمت قبل از تبدیل وضع به عضو هیات علمی موافقت گردید. که به همه این همکاران تبریک عرض می کنیم.