برای اولین بار درجهان: کشف سه گونه فسیل بریوزوئری جدید در ایران

سه گونه فسیل بریوزوئری جدید در ایران مرکزی (بلوک پشت بادام،ناحیه کلمرد) کشف شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، در تحقیقات مشترک فسیل شناسی درایران مرکزی( بلوک پشت بادام ،ناحیه کلمرد در غرب طبس) توسط اقای دکتر محمد نبی گرگیج ،دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه سیستان و بلوچستان و با همکاری پروفســـور آندرج ارنست،عضو انستیتو زمین شناسی دانشگاه هامبورگ آلمان، سه گونه بریوزوئری جدید به سن کربونیفر بالایی برای اولین بار در جهان معرفی گردید. در این مطالعه گونه های Dyscritella multiporataو Dyscritella kalmardensis متعلق به ترپوستوم ها و گونه ی Rhombopora aryani متعلق به  کریپتوستوم ها در سازند جدید سیلیسی کلاستیک ایماق کشف و مورد شناسایی قرار گرفت. مقاله بریوزوئرهای  کربونیفر ایران  و هولوتایپ گونه های جــدید کشف شده با سن کربونیفر بالایی (پنسیلوانین) باشماره های   USBI 2218-1-2-3 به نام دانشگاه سیستان و بلوچستان در مجله PaläontologischeZeitschrift (PalZ) (ژورنال تخصصی و رسمی انجمن فسیل شناسی آلمان) در سال 2020 توسط انتشارات  Springer به چاپ رسیده است.