برگزاری جلسات دفاع رساله دکتری (مهندسی عمران)

• جناب آقای "محمودلایق رفعت" دانشجوی دکتری مهندسی عمران گرایش سازه روزسه شنبه 99/7/29 ساعت 11 در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 از رساله دکتری خود با عنوان "طراحی بهینه سازه های فضاکار با قید قابلیت اطمینان بااستفاده از روش های بهینه سازی فراکاوشی " دفاع خواهند کرد. اساتیدراهنمای این رساله  دکتر عبدالحمید بحرپیما و دکتر ناصرشابختی، اساتید داور رساله دکتر محمدرضا قاسمی، دکتر حامدقوهانی عرب و دکترمنصور قلعه نوعی می باشند.

• جناب آقای "علی پور اربابی" دانشجوی دکتری مهندسی عمران گرایش سازه روزسه شنبه 99/7/29 ساعت 8 صبح در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 از رساله دکتری خود با عنوان " ارزیابی مقاومت فشاری و الکتریکی بتن با استفاده از آزمون های غیر مخرب ترکیبی و شبکه های عصبی" دفاع خواهند کرد. اساتیدراهنمای این رساله  دکترمحمدرضا قاسمی و دکتر مهدی اژدری مقدم، اساتید داور رساله دکتر سید روح اله موسوی، دکتر محمدرضا سهرابی و دکترمنصور قلعه نوعی می باشند.

• سرکارخانم "اعظم ا عبداللهی" دانشجوی دکتری مهندسی عمران گرایش آب و سازه های هیدرولیکی روزپنجشنبه 99/7/24 ساعت 10صبح در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 از رساله دکتری خود با عنوان " اصلاح  روشهای شبیه سازی زیرمجموعه ای و کاربرد آن در سازه های هیدرولیکی" دفاع خواهند کرد. اساتیدراهنمای این رساله دکتر مهدی اژدری مقدم  و دکتر آرمان هاشمی منفرد ، اساتید داور دکتر غلامرضا عزیزیان ، دکتر بهاره پیرزاده و دکتربهروز کشته گر می باشند.