پیام تبریک ریاست دانشکده مدیریت و اقتصاد به دانشجویان جدید الورود

به نام خداوند جان و خرد

اینجانب ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته وحدت و خیر مقدم ، حضور دانشجویان نو ورود به دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان و دانشکده مدیریت و اقتصاد ، موفقیت در آزمون کنکور را به شما و خانواده های عزیزتان تبریک عرض می نمایم .ورود به دانشگاه فصل جدیدی در زندگی برای طراحی افق های علمی ، اجتماعی و شغلی ایجاد می کند .دانشکده ی مدیریت و اقتصاد در راستای اهداف دانشگاه سیستان و بلوچستان با حمایت کامل و همه جانبه از دانشجویان و فراهم نمودن امکانات ، تلاش می کند تا بستر مناسبی برای ارتقا ی کیفی تحصیل ایجاد کند: انتظار می رود دانشجویان نو ورود با بهره گیری از تجارب سایر دانشجویان موفق و برتر و مشورت با اعضای هیات علمی و مطالعه آیین نامه های آموزشی از دوران تحصیل دانشگاهی خود کمال استفاده و بهره را ببرند.

امیداست قاطبه دانشجویان با توکل بر خداوند متعال ، تلاش و کوشش و همچنین تعامل و همدلی با اساتید و پرسنل دانشگاه ، موفقیت های بزرگ و روز افزونی را در عرصه علم ، فرهنگ ، دانش و فناوری بدست آورند.

سلامت و سربلند و شاد باشید

دکتر مرضیه اسفندیاری