پنجمین جلسه ستاد کرونای دانشگاه برگزار شد

پنجمین جلسه ستاد کرونای دانشگاه در ساعت ۱۳ روز سه‌شنبه مورخ ۱۹ آبان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، دراین جلسه که به ریاست دکتر غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه و با حضور معاونین، دبیر هیات رئیسه، مسئول دفتر نهادیندگی ولی فقیه در دانشگاه، مدیر امور اداری و پشتیبانی، دبیر شورای HSE دانشگاه و نمایندگان برخی از دانشکده‌ها برگزارگردید، دکتر رضایی طی سخنانی نسبت به الزام و شکل‌گیری جلسه و تاکید بر لزوم آگاهی رسانی و تشدید نظارت بر الزامات مربوطه مطالبی را ارائه نمود.

سپس دبیر ستاد کرونا موارد دستور جلسه را ایراد و نسبت به هر کدام از موضوعات، اطلاعات و آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا و ستاد کرونا استان را بیان نمود.

در ادامه تمامی حاضرین به ترتیب به صورت جداگانه دغدغه‌ها، مشکلات و نیازهای پیش روی دانشگاه را پیرامون موارد مطرح شده در دستور جلسه بیان نموده پیشنهاداتی را در خصوص هر کدام از موارد بیان کردند. در انتهای جلسه، رئیس دانشگاه با توجه به موارد عنوان شده، ظرفیت‌های موجود و شرایط استان و شهرستان زاهدان، موارد را جمع بندی کرد و در پایان تصمیمات لازم اتخاذ گردید.