نمایشگاه مجازی، توانمندی‌های دختران در زمینه مد، لباس و صنایع دستی برگزارشد

مراسم افتتاحیه مجازی نمایشگاه توانمندی‌های دختران در زمینه مد، لباس و صنایع دستی منطقه ۸ همراه با معرفی برگزیدگان در روز سه‌شنبه ۲۰ آبان ماه ۹۹ در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، در مراسم افتتاح این نمایشگاه که با حضور دکتر رضایی رئیس دانشگاه،  دکتر نوری معاون فرهنگی و دکتر وحیدیان مدیر فرهنگی دانشگاه برگزار گردید، خانم دکتر نویری، مدیر کل محترم هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مهندس عسکری مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف و خانم دکتر نارویی نژاد عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و کارآفرین استان در خصوص مد و لباس به ایراد سخن پرداختند.

پخش کلیپ‌هایی در زمینه لباس سنتی، آهنگ‌ها و آواهای سیستانی و تصاویری از نمایشگاه مد و لباس و اعلام برگزیدگان نمایشگاه از دیگر برنامه های این مراسم بود.

گفتنی است نمایشگاه مجازی که منتخبی از کارهای ارسالی شرکت کنندگان در مسابقه و کارآفرینان و طراحان است به مدت ۵ روز در لینک www.icf.usb.ac.ir قابل بازدید می‌باشد.