نشست فرمانده سپاه قدس استان با ریاست دانشگاه برگزارشد

نشست فرمانده سپاه قدس استان با دکتر رضائی ریاست دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، در این دیدار سردار کرمی فرمانده سپاه قدس استان به نقش دانشگاه در تربیت فرزندان میهن اسلامی و همچنین تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص اشاره نمود.

وی همچنین ظرفیت‌های موجود در استان مانند محصولات خاص کشاورزی و بخصوص گیاهان دارویی و مانند آن را برشمرد و گفت این ظرفیت‌ها می‌توانند پتانسیل مضاعفی در رشد و تعالی استان ایجاد نمایند.

ایشان در مورد نقش دانشگاه در ارتباط با صنعت و نقش نیروی انسانی متخصص در حرکت جامعه به سمت عملگرایی اشاره نمود.

در ادامه ریاست دانشگاه مطالبی را در زمینه نقش دانشگاه در تربیت نیروی انسانی و همچنین رشد، گسترش و نقش دبیرستان‌های دانشگاه بیان نمود.

دکتر رضایی در زمینه تفاهم‌نامه‌ای که اخیراً با صنایع دفاعی ایران توسط دانشگاه سیستان و بلوچستان در زمینه توسعه استان و سواحل مکران منعقد شد مطالبی را بیان نمود و در زمینه امکانات آزمایشگاهی و زیرساخت‌های فناوری نیز گزارشی ارائه کرد.

دکتر زمانیان معاون دانشجویی دانشگاه مطالبی را در زمینه پتانسیل‌های استان،  استعدادهای بکر و همچنین در مورد تدوین سند تجاری استان از طریق دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد.

در پایان هیات همراه در معیت ریاست دانشگاه از آزمایشگاه‌های علمی دانشگاه بازدید نمودند.