اطلاعیه درخصوص انجام تمامی فعالیت‌ها به صورت دورکاری و بدون حضور فیزیکی

اطلاعیه حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سیستان و بلوچستان درخصوص انجام تمامی فعالیت‌ها به صورت دورکاری و بدون حضور فیزیکی از روز شنبه ۱ / ۹ / ۹۹ تا جمعه ۱۴ / ۹ / ۹۹

با آرزوی صحت و سلامتی برای همه همکاران عزیز، دانشجویان گرامی و خانواده‌های آنان و در اجرای بخشنامه شماره ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۲۷ / ۸ / ۹۹  سازمان امور اداری و استخدامی کشور موضوع طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید ۱۹ در شهرهای کشور مصوب ۴۴‌مین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا، و با توجه به وضعیت قرمز شهر زاهدان به اطلاع می‌رساند از روز شنبه ۱ / ۹ / ۹۹  تا جمعه ۱۴ / ۹ / ۹۹  تمامی فعالیت‌های آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان به صورت دورکاری و بدون حضور فیزیکی و با رعایت ملاحظات مندرج در بندهای ذیل صورت می‌پذیرد:

۱- کلیه فعالیت‌های آموزشی (شامل کلاس‌ها و جلسات دفاع از پایان‌نامه و رساله ها) به صورت مجازی و به طور کامل ادامه خواهد یافت.
۲- اقدامات ضروری پشتیبانی توسط مدیران محترم به نحوی برنامه ریزی شده است که خللی در انجام فعالیت های آموزشی و سامانه های الکترونیکی دانشگاه ایجاد نشود.
۳- تشکیل جلسات برای انجام امور ضروری گروه های آموزشی و دانشکده ها به صورت مجازی انجام پذیرد.
۴- تردد دانشجویان به دانشگاه سیستان و بلوچستان مجاز نخواهد بود.
۵- با عنایت به اینکه اسکان تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی که دارای پایان نامه و رساله های عملی، آزمایشکاهی و کارگاهی می باشند در خوابگاه ها با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و مجوز ستاد کرونای دانشگاه حداکثر تا ۳۰ / ۹ / ۹۹  انجام گرفته است فقط ادامه سکونت دانشجویان یاد شده با لحاظ نکات بهداشتی و رعایت فواصل فیزیکی میسر می باشد و اسکان سایر دانشجویان خلاف مقررات می باشد و در اسرع وقت باید نسبت به ترک خوابگاه اقدام نمایند.

از تمامی اعضای محترم هیات علمی تقاضا می شود به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری و حفظ سلامت خود و خانواده و تمامی شهروندان، ضمن حضور در زاهدان، حتی الامکان از ترددهای غیرضروری در محیط های عمومی پرهیز کرده و در کنار خانواده خود در منزل بمانند.