امضاء تفاهم‌نامه با دانشگاه عالی دفاع ملی و قرارگاه منطقه‌ای قدس

تفاهم‌نامه همکاری چند جانبه دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، قرارگاه منطقه‌ای قدس نزسا و دانشگاه سیستان و بلوچستان منعقد گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در اجرای  فرمان مقام معظم رهبری برای توسعه پایدار منطقه مکران، دانشگاه دفاع عالی امنیت ملی، دانشگاه سیستان و بلوچستان و قرارگاه قدس نیروی زمینی در جنوب شرق کشور، با تشکیل کارگروه توسعه اقتصادی پایدار و بومی مکران، پس از چند جلسه در سطح مدیران در دانشگاه سیستان و بلوچستان به این نتیجه رسیدند که این کارگروه با توجه به ظرفیت‌های موجود، ماموریت‌های ذیل را در قالب تفاهم‌نامه به ثمر برساند:

همکاری در راستای توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی منطقه مکران با هدف محرومیت زدایی و انتقال سرمایه‌های مادی و معنوی استان در احداث صنایع با فناوری‌های اولویت‌دار و پایدار.

- ایجاد کانون علمی پژوهشی و فناوری برای دستیابی به دانش فنی بومی برای توسعه منطقه مکران.

- تربیت و تامین نیروی متخصص و توانمند بومی برای پاسخ به نیاز طرح‌های صنعتی از میان دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های استان در اولویت اول.

- اجرای دوره‌های تخصصی کوتاه مدت مهارتی مورد نیاز.

- تهیه پیوست فرهنگی برای طرح‌های اقتصادی و صنعتی.

لازم به ذکر است که قریب دویست طرح بزرگ قرار است با مشارکت مردمی در منطقه مکران در حوزه های مختلف انجام پذیرد.

در این تفاهم نامه بر محوریت علمی و اجرایی و نقش حیاتی دانشگاه سیستان و بلوچستان تاکید گردیده است.

(متن تفاهم نامه در فایل پیوست)

فایل پیوست